Poslovna priznanja

fsc

Cilj FSC® lanca skrbništva je promicanje ekološki odgovornog, društveno korisnog i ekonomski održivog gospodarenja svjetskim šumskim resursima donošenjem općepriznatih standarda u okviru načela za nadzor nad šumama. Načela i kriteriji FSC®-a odnose se na sve šume tropskog, umjerenog i sjevernog pojasa. PPS Galeković je primio FSC® certifikaciju zbog potpune usklađenosti sa svim FSC® COC zahtjevima.

aaa-hr

 

Poslovni subjekt spada u skupinu 2 % hrvatskih poslovnih subjekata, koji su ovlašteni za upotrebu statusa AAA kao simbola najviše ocjene bonitetne izvrsnosti.

pps_galekovic-nagrade

pps-majur-nagrade

 

PPS-Galeković i PPS-Majur već godinama osvaja prestižne nagrade elitnog portala Poslovna Hrvatska, čime se tvrtki odaje priznanje kao jednoj od 1000 najboljih stvaratelja kvalitete u Hrvatskoj.

hrvatska-kvaliteta-mala

 

Već godinama radimo na razvoju cjelokupnog proizvodnog lanca, kako bi osigurali sveobuhvatnu kontrolu kvalitete. Za taj trud smo nagrađeni certifikatom Hrvatske kvalitete.

gazele_2008-web

 

2008. godine smo osvojili nagradu business.hr Gazele. Svrha ove nagrade jest stimulirati ekonomski razvoj, pogotovo u području malog i srednjeg poduzetništva, s posebnim naglaskom na rastu, razvoju i transparentnom poslovanju.

mobil

 

PPS Galeković je višestruki dobitnik Mobil optimum nagrada, koju svake godine dodjeljuju organizatori sajma Ambienta. Nagrada je znak navjiše kvalitete proizvoda.

Do sada smo primili:

  • srebrnu nagradu – 2008. godine, za lakirani masivni parket od termo jasena I termo bukve
  • zlatnu nagradu – 2009. godine, za za decking od termo drva
  • zlatnu nagradu – 2009. godine, za drvenu fasadu od termo jasena

rw

 

Dodjeljen nam je certifikat Real wood, kao jamstvo da svi naši kupci dobivaju proizvode od 100% autentičnog drva. Certifikat izdaje Europska Federacija Parketne Industrije (FEP).

fep

 

FEP, Europska Federacija Parketne Industrije, grupira europske proizvođače parketa i njihove dobavljače. To je glavno predstavničko tijelo koje brani interes europske parketne industrije unutar Europske Unije. PPS je već godinama ponosan član

ce

 

Izjave o sukladnosti i CE oznake na parketima obaveza su u Europskoj Uniji od ožujka 2010. godine, pri čemu se dokazuje da elementi podnih obloga udovoljavaju zahtjevima važnima za ekološka, ekonomska i sigurnosna svojstva građevnih proizvoda. Norma za CE označavanje podova HRN EN 14342 uvrštena je i u Tehnički propis za građevne proizvode i u Pravilnik o ocjenjivanju sukladnosti i označavanju građevnih proizvoda, čime je Ministarstvo zaštite okoliša, prostornog uređenja, i graditeljstva obavezalo njenu primjenu u Hrvatskoj. Tako se ista obaveza ispitivanja, kontrole i obilježavanja proizvoda odnosi podjednako na izvoznike parketa, kao i one koji prodaju u zemlji, samo što se u Hrvatskoj na oznaku proizvoda ne stavljaju slova „CE“.